Vi er Grethe Pihl & Julie Østergaard

Grethe Pihl og Julie Østergaard

Vores rejse startede i 2008 på Innovation Lab, hvor vi arbejdede sammen om store tech-events og Innovation Labs aktive medlemsnetværk. Kollegaskabet blev hurtigt til venskab, og vi har løbende sparret og idéudviklet i vores forskellige jobs.
I Pihl & Østergaard bruger vi vores diverse arbejdserfaring og brede viden om bæredygtighed sammen med vores mangeårige erfaring til at se detaljer, muligheder og synergieffekter i de virksomheder, vi arbejder med.

Læs mere om os herunder:

Kommunikation og netværk

Grethe Pihl Jensen

Jeg har mere end 15 års erfaring med rådgivning om kommunikation internt og eksternt i organisationer og har de senere år fokuseret mere og mere på bæredygtighed. 

Min erfaring med projektledelse, undervisning og byplanlægning har givet mig en stor viden fra mange, meget forskellige, brancher. Den viden kommer i spil i min evne til at se sammenhænge, udviklingsmuligheder og netværk.

Jeg er god til at skabe forbindelse med alle jobfunktioner i virksomheder og befinder mig lige godt på direktionsgangen og i produktionen. Jeg kommer fra et innovativt miljø, hvor tilegnelse, anvendelse og formidling af den nyeste viden er både nødvendigt og sjovt.

Jeg elsker at finde på og sætte i gang og drives af dynamikken i at lave en workshop for den øverste ledelse den ene dag og stå i gummistøvler med fingrene i jorden den næste.

I min fritid er jeg at finde i haven blandt blomster, høns og grøntsager, i gyngestolen med en roman eller i St.Pauli-kvarteret i Hamborg med mødregruppen – for længst uden børn.

Find mig på Linkedin

Projektledelse og procesfacilitering

Julie Maria Wieland Østergaard

Jeg har over 20 års erfaring som projektleder i diverse projekter med komplekse budskaber og har herfra indgående viden om ledelse, projektstyring, procesfacilitering, organisationskultur, og salg og planlægning og afvikling af store events. Min erfaring med og viden om både intern og ekstern kommunikation er derfor meget stor.

Med en baggrund som leder, organisationskonsulent og medarbejder i private virksomheder og store offentlige organisationer kan jeg nemt få alle i tale. Alle har en vigtig historie og en grund til at være ansat – det hjælper dem og mig at kende den, for så kan jeg hjælpe med at sætte den ind i det større perspektiv – det skaber basis for bedre forståelse og stærkere inddragelse.

Jeg drives af at flytte ting og skabe forbedringer i det eksisterende, og jeg er meget løsningsorienteret og pragmatisk, for forandringerne skal give mening for forretningen.

Bæredygtighed og genbrug har jeg haft en stor privat interesse i, siden jeg var medlem af Natur & Ungdom tilbage i 90’erne. Erhvervsmæssigt har jeg altid arbejdet med at få et bedst muligt ressourceforbrug i de projekter, jeg har arbejdet med, og jeg har taget en efteruddannelse i ‘Bæredygtige forretningsmodeller’ for at have papir på mine kompetencer  – og så læser jeg og har (selvfølgeligt) læst et hav af bøger, artikler og rapporter.

Min fritid bruger jeg gerne aktivt i min have eller med vores skønne nabofællesskab. Jeg elsker også at orkestrere nørdede over-the-top temafester sammen med mine piger og at tage til Fanø med gymnasieveninderne.

Lad os drøfte
hvordan vi kan skabe værdi hos jer med bæredygtighed

Kontakt os

Grethe Pihl: grethe@pihloestergaard.dk / +45 22 80 61 89
Julie Østergaard: julie@pihloestergaard.dk / +45 28 86 05 64