Grethe Pihl og Julie Østergaard

Vi er Grethe Pihl & Julie Østergaard

Vores rejse startede i 2008 på Innovation Lab, hvor vi arbejdede sammen om store tech-events og Innovation Labs aktive medlemsnetværk. Kollegaskabet blev hurtigt til venskab, og vi har løbende sparret og idéudviklet i vores forskellige jobs. I Pihl & Østergaard bruger vi vores diverse arbejdserfaring og brede viden til at se detaljer, muligheder og synergieffekter i de virksomheder, vi arbejder med.

Kommunikation og netværk

Grethe Pihl Jensen

Jeg har mere end 15 års erfaring med rådgivning om kommunikation internt og eksternt i organisationer og har de senere år fokuseret mere og mere på bæredygtighed. 

Min erfaring med projektledelse, undervisning og byplanlægning har givet mig en stor viden fra mange, meget forskellige, brancher. Den viden kommer i spil i min evne til at se sammenhænge, udviklingsmuligheder og netværk.

Jeg er god til at skabe forbindelse med alle jobfunktioner i virksomheder og befinder mig lige godt på direktionsgangen og i produktionen. Jeg kommer fra et innovativt miljø, hvor tilegnelse, anvendelse og formidling af den nyeste viden er både nødvendigt og sjovt.

Jeg elsker at finde på og sætte i gang og drives af dynamikken i at lave en workshop for den øverste ledelse den ene dag og stå i gummistøvler med fingrene i jorden den næste.

I min fritid er jeg at finde i haven blandt blomster, høns og grøntsager, i gyngestolen med en roman eller i St.Pauli-kvarteret i Hamborg med mødregruppen – for længst uden børn.

Find mig på Linkedin

Projekt- og procesfacilitering

Julie Maria Wieland Østergaard

Jeg har 15+ års erfaring som projektleder og er specialist inden for organisationskultur, events og idé- og procesfacilitering.

Jeg har en efteruddannelse i bæredygtig forretningsudvikling med hovedfokus på bæredygtige forretningsmodeller og videreuddanner mig løbende. I kraft af mine tidligere jobs har jeg erfaring som leder, organisationskonsulent og medarbejder i private virksomheder og offentlige organisationer og kan få alle virksomheden i tale og elsker at høre den enkeltes historie og sætte den ind i det større virksomhedsperspektiv.

Jeg er meget løsningsorienteret og har en pragmatisk tilgang til opgaveløsning, og så drives jeg af at skabe forbedringer og forandring i samarbejde med andre altid med øje på forretningen. 

Derudover har jeg været aktiv i flere foreninger bl.a. som formand for paraplyorganisationen Højvangens Idrætsforening, og jeg har også været med til at starte den succesfulde forening Skanderborg MTB.

Min fritid bruger jeg helst med fingrene i jorden i min have, med at orkestrere nørdede over-the-top temafester eller på Fanø med gymnasieveninderne.

Find mig på Linkedin

Lad os drøfte
hvordan vi kan skabe værdi hos jer med bæredygtighed

Kontakt os

Grethe Pihl: grethe@pihloestergaard.dk / +45 22 80 61 89
Julie Østergaard: julie@pihloestergaard.dk / +45 28 86 05 64